http://flickr.com/photos/ingridutz95/

E flickr'ul meu :) Aici puteti vedea mai multe poze :)

miercuri, 29 iunie 2011

Lansare de carte - Ziua (07.06.2011)

Prima lectie despre ce inseamna sa scrii si sa publici? Ei bine, nu lasa emotiile sa te domine.. Asta am invatat la prima mea lansare de carte care a avut loc pe 7 Iunie 2011 la Biblioteca Judeteana G.T.Kirileanu. Am fost pornita sa public aceasta carte inca din octombrie 2010, cand parintii si domnul Dan Iacob m-au indemnat sa le arat cateva dintre creatiile mele iar de atunci si pana acum, dupa multe discutii si corecturi, am reusit sa pun capat volumului.
Despre ziua lansarii pot spune ca a fost una dintre cele mai frumoase zile din viata mea pentru ca mi-au fost alaturi familia, prietenii si cativa profesori cu care am comunicat in mod deosebit si carora tin sa le multumesc pentru prezenta lor si pentru faptul ca m-au sustinut. Am incercat sa fac tot posibilul ca discursurile profesorilor (Dan Iacob, Florin Nicolau, Gabriela Blaga, Viorel Nicolau) si mai apoi ale catorva prieteni (Andrei Mazareanu, Marina Terente si Ionel Coruga) si membri ai familiei sa nu ma emotioneze insa la final cu greu le-am stapanit.. Eram fericita pentru ca aveam persoane dragi alaturi si pentru ca in sfarsit ajunsesem in ziua in care m-am facut oarecum cunoscuta in cercul meu de prieteni si am dovedit familiei ca pot face mai mult decat cred ei.
In final as vrea sa le multumesc tuturor celor care au fost prezenti la acest eveniment si sper sa nu dezamagesc in continuare pentru ca deja lucrez la o noua carte. Si imi cer scuze ca postez asta atat de tarziu.

Daca mai exista persoane care doresc sa achizitioneze volumul puteti contacta:
e-mail: ingridutz95@yahoo.com

Niciun comentariu: